daf53banner

5 میلیارد دلار برای نوسازی و نوسازی زیرساخت های تولیدی صنعت نساجی

تیتر 20- سید شجاع الدین امامی رئوف دبیر انجمن صنایع نساجی ایران اظهار داشت: باید در یک برنامه 5 ساله 5 میلیارد دلار برای بازسازی و احیای صنعت نساجی که صنعتی اشتغالزایی است و افزوده شده است اختصاص دهیم. ارزش. یعنی باید سالانه یک میلیارد دلار تسهیلات در نظر بگیریم تا زیرساخت های خود را در زمینه تولید پارچه و پوشاک تقویت کنیم.

وی افزود: در حال حاضر سالانه 300 تا 400 میلیون دلار تجهیزات وارد می کنیم و این واردات بر اساس طرح های واحد با منابع موجود انجام می شود اما در دوره برنامه هفتم توسعه تقاضا داریم که تسهیلات پرداخت شود. . برای بازسازی و تعمیر واحدها این اتفاق در دهه هشتاد افتاد و واحدهای ما از محل آن تأسیسات ایجاد شدند. بنابراین نیازمند توجه دولت به صنعت نساجی از این منظر هستیم.

مواد اولیه فعلی نمی تواند پاسخگوی نیاز صنعت نساجی باشد

امامی رئوف درباره تامین مواد اولیه گفت: گرانول پتروشیمی جزء مواد اولیه مورد استفاده در صنعت ما است. متاسفانه خریدهای ما از بورس کالا به شدت رقابتی است و برای تامین نیازهای صنعت نساجی یا به تامین قابل توجه گاز پتروشیمی یا واحد دیگری مانند پتروشیمی تندگویا نیاز داریم.

وی ادامه داد: گزارش های کلی ما از حجم تقاضا، عرضه، معاملات و مجوزهای صادره از سوی وزارت حراست و ظرفیت واحدهای تولیدی نشان می دهد که نیاز ما به تراشه های پلی استر بیشتر از ظرفیت تولید بلندگوهای تیز و نیاز به ایجاد است. ما در این واحد چنین واحدی برای تامین مواد اولیه صنعت داریم.

وزارت سکوت پنبه بیاورید و به تولیدکنندگان بفروشید

دبیر انجمن صنایع نساجی ایران تصریح کرد: ما در زمینه مواد اولیه طبیعی مصرف کننده پنبه هستیم و متاسفانه پنبه تولید داخل 50 درصد نیاز صنعت نساجی ما را تامین می کند و در نتیجه ناچاریم آن را وارد کنید پنبه که مشکلات زیادی را برای صنعت نساجی ایجاد می کند، زیرا بازار پنبه جهان بازار محدودی است.

وی افزود: اساسا واحدهای ما مجبور به خرید حجم بالایی هستند، خرید، انتقال پول و گرفتن کالا یک پروسه طولانی است که شامل فرآیند تولید نمی شود. برای یک صنعتگر، برنامه ریزی برای خرید پنبه فرآیندی دشوار است.

امامی رئوف تصریح کرد: درخواست ما این است که وزارت حراست مقدار زیادی پنبه بخرد و از طریق بورس یا… در اختیار واحدهای صنعت نساجی قرار دهد و در واقع به جای اینکه واحدهای ما به دور دنیا بروند و پنبه را به سختی حمل کنند؛ این پنبه را از طریق بورس عرضه می کند. به عنوان مثال بهتر است وزارتخانه با کشورهای تولیدکننده بسته 100 هزار تنی را بخرد و در نهایت صنعت نساجی از خود دولت پنبه بخرد.

وی گفت: در این صورت پنبه ارزان تر و راحت تر به دست تولیدکننده می رسد و امنیت خرید افزایش می یابد. در شرایط کنونی تولید دائماً با مشکلات، بخشنامه ها و تصمیمات مختلفی دست و پنجه نرم می کند. در واقع تولیدکننده صنعت نساجی تحت فشار دائمی برای تامین مواد اولیه آن است.

Kendrick Patel

پیشگام مادام العمر الکل. پزشک بیکن. گورو معمولی تلویزیون نرد قهوه. عاشق توییتر. کاوشگر آماتور

تماس با ما